[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/WjNW8Yl4ess” title=”Katso “Joutsenjärventie“-kappaleen lyriikkavideo”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/O0Lwvkk4cRU” title=”Katso “Laulajan Tie“ -kappaleen video:”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]“Kauriinpään vuoden takainenkin demo oli hyvä, mutta Laulajan Tiellä bändi on ottanut harppauksen eteenpäin. Biisi on sävellyksellisestikin yhtä erinomainen kuin soittonsa ja soundejensa puolesta. Laulajan Tien sointukulut ja melodiat ovat simppeleitä, mutta äärimmäisen tyylikkäitä. Bändin melankolinen country rock luo edelleen hienosti tunnelmaa, mutta tämä biisi menee entistä syvemmälle. Hyvin sävellettyä, soitettua ja tuotettua musiikkia sydämellä. Viikon paras.”

– Soundi / Nuutti Heiskala / Demoefekti 22/2017[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/4BAREkXlYVw” title=”Katso “Pohjan Maa“ -kappaleen lyriikkavideo”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

“Rautavaara”

Tässä – olkaa hyvät. Ensimmäinen video 2016 julkaistulta Kauriinpää-EP:ltä.

Kuuntele Rautavaara Spotifyssa: http://spoti.fi/1SZiy1H
Kauriinpää-EP saatavilla iTunesissa: http://apple.co/1OcR3Kx
Kauriinpää-EP saatavilla Google Playssa: http://bit.ly/1SWiexD[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/tFb_rGX9jGE”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]“Kauriinpään Rautavaara kuulostaa niin paljon True Detectiven ykköskauden tunnarilta, että täytyy melkein kuunnella kyseinen biisi uudestaan varmistaakseen, ettei kyseessä ole suomennos. Lopulta kuitenkin molemmat biisit vain hakevat melodiansa ja rytminsä samasta amerikkalaisesta musiikkiperinteestä. Vantaan Kauriinpää soittaa hyvin ja sopivan rennosti, ja soundit toimivat erinomaisesti. Rautavaaran kertosäe on vähän vaisu, mutta muuten kaikin puolin tyylikäs biisi.”

– Soundi / Nuutti Heiskala / Demoefekti 22/2016[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]